Χτες βράδυ, η «Μamma Roma» του Πιέρ Πάολο Παζολίνι περπάτησε στο Πάρκο Ελευθερίας, μαζί με το 15o Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. 🎬
Την παρακολούθησαν ευλαβικά αμέτρητοι θεατές, απλωμένοι από άκρη σε άκρη, άλλοι καθιστοί και άλλοι ξαπλωμένοι στα γρασίδια, σημειώνοντας μια άνευ προηγουμένου προσέλευση στον καταπράσινο χώρο του Πάρκου, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Γιάννη Στεφανίδη.
Ήταν μια ακόμη εκστατική προβολή για το κοινό της πρωτεύουσας που συμμετείχε αθρόα και ενθουσιωδώς φέτος στις εκδηλώσεις του αγαπημένου του καλοκαιρινού κινηματογραφικού Φεστιβάλ (το θερινό αδερφάκι των Νυχτών Πρεμιέρας, όπως το αποκαλούμε χαϊδευτικά), σημειώνοντας ένα ρεκόρ προσέλευσης, το οποίο μετριέται ως τώρα σε κάτι περισσότερο από 17 χιλιάδες θεατές.
Η συνέχεια τον Αύγουστο... 🧡
1 | ΘΕΜΑΤΑΜε ποια σειρά να δει κανείς τις ταινίες του MCU; |
2 | ΘΕΜΑΤΑ«Michael»: Υπερμεγέθης (και ταραχώδης) πρώτη ύλη, δύσκολα γυρίσματα, μεγάλες εισπρακτικές προσδοκίες |
3 | PHOTO GALLERYΚινηματογραφικά Πάθη: 20+1 ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον Ιησού Χριστό |
4 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«The Corrections»: Η Μέριλ Στριπ ηγείται για το Netflix μιας πρεστίζ-μεταφοράς του διάσημου βιβλίου |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Εγώ Εσύ και Όλοι οι Γνωστοί»: Η Μιράντα Τζουλάι έρχεται στη Στέγη! |